Voordeel oplopend tot 70% korting
Voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis

Retourneren

 

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met Home5, wij helpen je graag.

Telefoon 0561 - 611595
E-mail klantenservice@home5.nl

Openingstijden
AdresgegevensKan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je niet tevreden met je aankoop of is het bestelde product toch net niet wat je zocht? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden van opgave retourneren.

Herroepingsrecht

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren (wet kopen op afstand). Je hebt na het annuleren van je bestelling 14 dagen om je product retour te sturen.

Indien je gebruikt wilt maken van je herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd. Home5 zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op je bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Let op: is het product speciaal voor jou op maat gemaakt? Dan kan er geen beroep worden gedaan op dit herroepingsrecht. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden

Om je bestelling te retourneren, volg de onderstaande stappen;

 1. Download het modelformulier herroepingsrecht en vul deze in
 2. Verstuur het modelformulier herroepingsrecht naar klantenservice@home5.nl
 3. Je ontvangt van home5 een bevestiging van je retourzending
 4. Druk het modelformulier herroepingsrecht af en plaats deze in de doos van het artikel
 5. Retourneren van je bestelling

  Retouradres:
  Home5
  Afdeling Retouren
  Frisaxstraat 5
  8471 ZW Wolvega

  Retourneren per post Je kunt kleine pakketten via de post naar ons terugsturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
  Retourneren of ruilen in de winkel Je kunt je bestelling ook terugbrengen of omruilen in onze winkel in Wolvega.
 6. Home5 zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op je bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.Bestelling beschadigd / defect ontvangen?

Wij raden je aan om direct na ontvangst het artikel te controleren op beschadigingen / missende onderdelen. Indien er sprake is van schade of ontbrekende onderdelen, graag direct contact opnemen met de klantenservice van home5.

Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@home5.nl.

Wij vragen je vooraf de volgende gegevens:

 • Artikelnummer
 • Artikelnaam
 • Foto van de beschadiging
 • ContactgegevensHoeveel garantie zit er op mijn aankoop?

Op alle producten van Home5 zit de wettelijke garantie. De garantietermijn is afhankelijk van het type product en merk en varieert van 6 maanden tot 2 jaar.Wat verstaan jullie onder zichttermijn?

Wanneer je een artikel besteld op home5.nl, heb je een zichttermijn van 14 dagen na ontvangt. Indien je gebruikt wilt maken van je herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd. Home5 zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op je bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.Klacht of reparatie melden?

Heb je een klacht of wil je een reparatie melden? Neem dan contact met ons op via klantenservice@home5.nl.

Home5 beoordeeld je klacht / reparatie en komt met een passende oplossing. Als uw klacht / reparatie aan de garantiebepalingen voldoet, zijn de reparatiekosten binnen de garantietermijn voor Aximatras. Reparaties die buiten de garantietermijn moeten worden uitgevoerd, zijn voor eigen rekening.


Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met Home5, wij helpen je graag.

Telefoon 0561 - 611595
E-mail klantenservice@home5.nl

Openingstijden
Adresgegevens