Betaalmogelijkheden
Verzending
Voordeel oplopend
tot 70% korting
Voor 15:00 uur besteld,
volgende dag in huis

Retourneren

Retourneren

Wanneer je een bestelling wilt wijzigen of annuleren wordt geadviseerd zo snel mogelijk contact op te nemen met Home5. Voor het annuleren van een order voordat deze verzonden is, worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Per post versturen van je retour: 
Je kunt je aankoop retourneren via:

Home5

Frisaxstraat 5

8471 ZW Wolvega

Zichttermijn

Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen, welke de eerstvolgende dag na aflevering ingaat. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders staat vermeld. Tevens wordt aangeraden om direct na ontvangst het artikel te controleren of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is, wordt je vriendelijk verzocht zo snel mogelijk contact op te nemen met de medewerkers van Home5 om dit te melden.

Richtlijnen voor ruilen & retourneren van bestellingen:

Ruilen of retourneren kan binnen de zichttermijn van 14 dagen.

Ruilen of retourneren kan alleen als het artikel, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.

Bestellingen terugsturen via de postbode en/of bezorger is niet mogelijk.

Retourzendingen worden afgegeven bij een Post NL servicepunt. Je betaalt zelf de verzendkosten voor het retourneren, tenzij het een defect betreft.

Home5

Terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag vindt in de regel binnen 10 werkdagen of uiterlijk binnen de wettelijk bepaalde termijn van 14 dagen plaats.