Voordeel oplopend tot 70% korting
Voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis

PTMD Collection

Populaire PTMD Collection producten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

PTMD Collection bij Home5

Passie en vakmanschap vormt het kloppend hart van PTMD Collection. Door samen te werken met creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten is PTMD iedere keer weer in staat om een verrassende collectie te presenteren. De PTMD collectie bestaat uit woonaccessoires, zoals potten , vazen, textiel, kunstbloemen en (wand)decoratie. Maar ook lampen, meubels en glaswerk maken onderdeel uit van de collectie. Hiermee biedt PTMD Collection een verrassende mix van veelzijdigheid en artikelen passend binnen verschillende woonstijlen. We zijn dan ook erg blij dat we je de complete collectie PTMD bij Home5 kunnen aanbieden.

Geschiedenis PTMD Collection

Soms heeft het ontstaan van een merk een mooi verhaal. Zo ontstond het verhaal van PTMD Collection in 1992. PTMD begon in dat jaartal met het op de markt brengen van een collectie potten en manden. De letters PT staan dan ook voor potten en de MD voor manden. Al snel kreeg PTMD de mogelijkheid om te groeien. De gedachtegang om deze groei te realiseren was om samenwerking te stimuleren tussen kunstenaars, die het talent bezitten om unieke creaties te maken, en ondernemers. Zo werd PTMD aanbieder van een woonmerk bestaande uit prachtige designs waarbij creativiteit, passie en vakmanschap de boventoon voeren.

PTMD; betaalbaar design

PTMD reist de hele wereld over om geïnspireerd te worden en unieke producten te creëren. Producten met een uniek karakter en hoge kwaliteit, maar tegen een betaalbare prijs. Zo wordt design toegankelijk voor iedere portemonnee. Met de woonartikelen van PTMD geef je je interieur een sfeervolle, eigentijdse en luxe uitstraling zonder daarvoor te hoofdprijs te betalen.

PTMD toonaangevende woonaccessoires

Door de jaren heen is PTMD uitgegroeid tot een toonaangevend woonmerk. Bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en passievol vakmanschap, maar ook met de creativiteit om elke keer weer unieke producten aan de collectie toe te voegen. Alle producten worden dan ook ontworpen en vervaardigd in een eigen designstudio. De collectie van PTMD sluit naadloos aan bij de laatste woontrends, met bijvoorbeeld prachtige lampen voor zowel industriële, als landelijke interieurs. Maar ook kussens en plaids die helemaal van nu zijn.

PTMD Collection een trendy & stijlvol woonmerk

De collectie van PTMD sluit naadloos aan bij de laatste woontrends, met bijvoorbeeld prachtige lampen voor zowel industriële, als landelijke interieurs. Maar ook kussens en plaids die helemaal van nu zijn. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met meer dan 5000 PTMD artikelen in onze shop heb je zeer ruime keuze en vindt je woonartikelen voor elk interieur. Of dat nu industrieel, landelijk, klassiek, Scandinavisch of klassiek is. In onze PTMD outlet profiteer je ook nog eens van hoge kortingen oplopend tot wel 70%. Bij ons vind je sowieso de laatste PTMD trends tegen de laagste prijs.