Voordeel oplopend tot 70% korting
Voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis

PTMD Lampen

PTMD Lampen

Een lamp is een sfeermaker. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Verlichting bepaalt de sfeer in huis als de avond valt of op een donkere winterdag. Een mooie lamp is een decoratieve toevoeging binnen je interieur. Binnen onze collectie PTMD vind je meer dan 200 lampen. Van hanglampen tot tafellampen en van wandlampen tot vloerlampen. Voor elk vertrek in je huis heeft PTMD een passende lamp. Profiteer in onze PTMD outlet van hoge kortingen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Passende lamp uit de PTMD collectie

De lamp die je kiest is afhankelijk van de functie die de lamp heeft. Voor in de slaapkamer ben je misschien op zoek naar een mooie tafellamp of een wandlampje boven het bed. Voor in de woonkamer een mooie staande lamp naast de bank en voor boven de eettafel is een hanglamp handig. De collectie PTMD lampen bestaat uit hanglampen, tafellampen, wandlampen en vloerlampen in verschillende stijlen.

De keuze voor een lamp is afhankelijk van de woonstijl. Een lamp moet immers passen binnen de bestaande of nieuwe woonstijl. Populair op dit moment zijn de industriële- en landelijke lampen.

Industriële PTMD lampen

De industriële woonstijl is op dit moment helemaal in. Deze woonstijl is groots en kenmerkt zicht door het gebruik van stoere materialen, zoals metaal, beton en hout. De basis is altijd simpel en de toon wordt gezet door het gebruik van grote meubels en accessoires, zoals lampen. Binnen de collectie PTMD lampen zijn verschillende lampen met een industrieel design verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld een industriële PTMD Hanglamp of een PTMD tafellamp met een robuust uiterlijk.

Landelijke PTMD lampen

Bij de landelijke woonstijl wordt een flinke knipoog gemaakt naar wonen op het platteland. Het zorgt voor rust en gezelligheid en deze woonstijl kan overal toegepast worden. De woning wordt zo ingericht dat er een rustieke, warme en rustige sfeer wordt neergezet. De keuze voor de juiste lampen speelt hierin ook een rol. Een landelijke lamp heeft een natuurlijke uitstraling en bestaat vaak uit riet, hout of beton. Ook binnen de collectie PTMD lampen vind je verschillende lampen met een landelijk karakter. Een authentieke lamp, gekenmerkt door het staaldraad rond de lichtbron, past ook prachtig in een landelijk interieur.

Nog veel meer lampen van PTMD

Naast de industriële en landelijke stijl zijn er natuurlijk nog een hoop andere woonstijlen te benoemen. En voor elke woonstijl is een PTMD lamp. Ook voor een modern, strak interieur of interieur met een retro touch. De lampen uit de collectie mixen overigens prima met verschillende interieurstijlen en zorgen voor de sfeer die je wenst. Of je nu op zoek bent naar die robuuste hanglamp voor boven de eettafel of een tafellamp voor in de vensterbank. Inspiratie genoeg. In onze online PTMD shop heb je ruime keuze uit lampen met aantrekkelijke kortingen.