Betaalmogelijkheden
Verzending
Voordeel oplopend
tot 70% korting
Voor 15:00 uur besteld,
volgende dag in huis

Over Home5

Bij Home5.nl vind je alles voor je interieur van basic, stoer, landelijk tot design. Home5.nl biedt goederen aan van verschillende importeurs, fabrikanten en groothandelaren. Wekelijks worden er nieuwe artikelen aangevuld. Hierdoor bieden wij een gevarieerd aanbod.

De producten worden rechtstreeks door importeurs, fabrikanten en groothandelaren aangeboden, daardoor profiteer je van zeer scherpe prijzen die tot 70% lager liggen dan normaal!

  Home 5 Wolvega  

 

Home5 Wolvega
  • Voor 15:00 uur besteld           volgende dag in huis
  • Keuze uit meer                  dan 8000 artikelen
  • Kom gerust kijken4.000m2 showroom
  • Riverdale Outlet                   met 70% korting

Home5 winkel Wolvega

Home5 is de grootste Cash & Carry van Noord-Nederland. Home5 is gevestigd in Wolvega en ligt naast Homecenter. In onze 4000m2 grote woonwinkel vindt je meer dan 8000 artikelen van bekende en minder bekende merken. Zo hebben wij een grote selectie aan woonaccessoires van onder andere Riverdale, Spinder design en Dutch decor. Daarnaast hebben wij verlichting en sfeerlampen van Besselink en Home Trends online vast in ons assortiment.


Riverdale Outlet

Riverdale artikelen met hoge kortingen tot 70% vindt je in onze Riverdale Outlet. Zo heeft Home5 onder andere Riverdale servies, kaarsen, windlichten, klokken en andere accessoires. In onze Riverdale Outlet vind je een groot aanbod aan Riverdale producten voor de laagste prijzen in Nederland.

Riverdale Outlet
 

 

Home5 kaart

Virtuele rondleiding Home5

Wil je alvast een kijkje nemen in de winkel van Home5? Bekijk dan onderstaande afbeeldingen van onze winkel en laat je inspireren.