Voordeel oplopend tot 70% korting
Voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis

Bezorgen & afhalen

'

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met Home5, wij helpen je graag.

Telefoon 0561 - 611595
E-mail klantenservice@home5.nl

Openingstijden
AdresgegevensWat is de levertijd van mijn bestelling?

Vandaag besteld, morgen in huis! Wij verzenden alleen in Nederland!

Iedere bestelling die op werkdagen voor 15.00u wordt geplaatst en afgerond is, mits op voorraad, is de volgende werkdag in huis. In de orderbevestiging wordt aangegeven wanneer de bestelling verwacht kan worden, mocht dit door overmacht niet worden gehaald ontvang je hier per e-mail of telefoon uiteraard bericht van.

Besteld voor 15.00 op:             1e bezorging op:           2e bezorging op:
Maandag  Dinsdag Woensdag
Dinsdag  Woensdag Donderdag
Woensdag  Donderdag Vrijdag
Donderdag  Vrijdag Zaterdag
Vrijdag  Zaterdag Dinsdag
Zaterdag  Dinsdag Woensdag
Zondag  Dinsdag WoensdagOntvang ik een track en trace code?

Levering door Home5

U ontvangt geen track en trace code van pakketten die bezorgd worden door Home5. Onze medewerkers nemen vooraf contact op over de levering.

Levering door Postbedrijf

Bij pakketten die worden verzonden via reguliere postbedrijven ontvang je een track en trace code van uw bestelling.

Geen track en trace code ontvangen? Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice via 0561 - 611595 of klantenservice@home5.nl.Wat is de status van mijn bestelling?

Ben je benieuwd naar de status van jouw bestelling? Log dan in via Mijn home5 om de status van je bestelling te bekijken. Na ontvangst van jouw bestelling controleren wij de actuele voorraad status van het door jouw bestelde artikel. Vervolgens ontvang je een track en trace code van je bestelling.In welke landen bezorgen jullie?

Home5 levert haar producten in Nederland en België. Wil je een bestelling in een ander land laten bezorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0561 – 611595 of klantenservice@home5.nl en laat je informeren over de mogelijkheden.Kan ik mijn bestelling afhalen in de winkel?

Wil je een bestelling afhalen in de winkel? Dan kun je dit aangeven in het bestelproces van onze webshop. Wij adviseren om eerst telefonisch contact met ons op te nemen voordat je de bestelling komt afhalen.


Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met Home5, wij helpen je graag.

Telefoon 0561 - 611595
E-mail klantenservice@home5.nl

Openingstijden
Adresgegevens