Betaalmogelijkheden
Verzending
Voordeel oplopend
tot 70% korting
Voor 15:00 uur besteld,
volgende dag in huis

Betalen

Betalen met iDeal

Veilig en vertrouwd betalen met iDeal

Heb je de beschikking over internetbankieren bij de ABN AMRO, ASN Bank, Frieslandbank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of bij de Van Landschot? Dan is betalen bij Home5.nl eenvoudig! Het enige wat je nodig hebt is je bankpas en identificatiemethode. De betaling verloopt op dezelfde wijze als iedere andere betaling via internetbankieren.


De voordelen op een rij: 
  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • Het gebruik van iDEAL is bij Home5.nl geheel gratis.
  • Op werkdagen voor 15:00 uur met iDEAL betaald? Dan wordt je bestelling de volgende werkdag thuisbezorgd. M.u.v. de eilanden. 


Heb je voor een iDEAL-betaling gekozen en vervolgens geen orderbevestiging ontvangen? Controleer alsjeblieft eerst of het bedrag reeds van je rekening is afgeschreven. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via mail klantenservice@home5 naar 

Betalen met een creditcard

Bij Home5.nl kan je ook betalen met Visacard en Mastercard. Je vult jouw gegevens in, na verificatie wordt de bestelling afgerond. De voordelen op een rij: 

  • Na verificatie van de creditcardgegevens kan je bestelling direct verstuurd worden.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur met creditcard betaald? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag thuis bezorgt. M.u.v. de eilanden.
  • De gegevens van je creditcard worden niet opgeslagen en worden beveiligd verstuurd.